We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Twee
Sluit
Sluit

Een betekenisvol avondje uit met de nieuwe voorstelling van NITE met 23 acteurs, dansers en musici. “een van de spannendste bespelers van de grote zaal.” (Parool)

Na Salam en Carrousel is Guy Weizman (winnaar regieprijs 2018) terug met de urgente, vermakelijke en inspirerende voorstelling Brave New World 2.0.  Over de vraag wat A.I. (kunstmatige intelligentie) gaat doen met onze samenleving. Wordt de wereld een fijnere plek of vergroot technologie de kloof tussen arm en rijk? Maakt technologie ons leven altijd makkelijker, leuker en beter? Wie kan er meeprofiteren en wie valt er buiten de boot? We laten je er niet alleen over nadenken, maar laten het je zien, voelen en horen. In toneel, dans, live muziek en video.

★★★★★ “De prikkelende inhoud, gecombineerd met het topensemble, maakt Brave new world 2.0 tot één van de meest intrigerende voorstellingen van dit theaterseizoen.” (NRC Handselblad)

Meer info over de voorstelling

Of bestel direct kaarten bij jou in de buurt:

Agenda

mei
ma 20 mei 20:00
Agenda

Brave New World 2.0

Internationaal Theater Amsterdam
wo 1 mei 20:30
Agenda
Event
apr
di 30 apr 20:30
Agenda
Event

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.