Het Noord Nederlands Toneel (NNT) brengt in het seizoen 2017/2018 de voorstelling Salam (8 maart t/m 18 mei 2018). Deze voorstelling is geschikt voor leerlingen vanaf de bovenbouw (15+).       

Alle grote verhalen beginnen met een klein verhaal. En vrijwel alle wereldconflicten vanuit teleurstelling of pijn. Nu de spanningen tussen de westerse en de Arabische wereld steeds vaker oplopen, nemen het Noord Nederlands Toneel (NNT), Club Guy & Roni en Asko|Schönberg de theaterbezoeker mee naar hoe het allemaal begon: een vader die niet weet hoe hij zijn vaderliefde moet tonen en twee broers die uit elkaar worden gedreven. Het verhaal van Abraham.
 

Maak je eigen Salam
In de schouwburgen van Groningen, Leeuwarden en Den Haag nodigen we leerlingen uit om hun eigen versie van de voorstelling in het bestaande NNT-decor te komen spelen. Voorafgaand komt een NNT-docent op school om de leerlingen en hun docent in de vorm van een workshop aan het werk te zetten.
De data van de uitvoeringen zijn: Leeuwarden donderdag 5 april, Groningen donderdag 12 april, Den Haag woensdag 18 april (besloten).
Kosten: € 162,50 (excl. reiskosten) + entreetickets Salam

Theatrale inleiding bij Salam   
In een korte voorstelling van maximaal 30 minuten wordt ingegaan op het verhaal en de thematiek van Salam. Plug & Play, Hit & Run, de jonge acteurs hebben alleen een stopcontact nodig en spelen op elke mogelijke locatie. In de klas, in de foyer van het theater, op een studentenkamer of in de kantine. 
Kosten: € 100,- per voorstelling (excl. reiskosten).

 

Aanvragen kunt u indienen via het aanvraagformulier hieronder:
Bellen of mailen mag ook altijd: 050-5885447 / rene@nnt.nl

*
*
*
*
*
Belangstelling voor voorstelling
* Verplichte velden
  • Noord Nederlands Toneel

    Bloemstraat 38
    9712 LE Groningen

    T: +31 50 588 54 40

    E: info@nnt.nl
Realisatie: Stoneart Webdesign