Standaard inleiding
Hierbij komt een inleider in maximaal een lesuur de voorstelling toelichten aan de hand van beeld- en tekstmateriaal. Dit kan plaatsvinden op school of in het theater.
Duur: maximaal 60 minuten | Kosten: € 65,- (excl. reiskosten inleider)

Inleiding en rondleiding
Breng met een groep leerlingen/studenten een bezoek aan Theater de Machinefabriek. Het programma bestaat uit een algemene inleiding over het NNT als bedrijf en over de manier waarop voorstellingen bij het NNT tot stand komen. Daarna wordt een kijkje achter de schermen genomen tijdens de rondleiding door het gebouw: kostuumatelier en -opslag, decorwerkplaats, repetitieruimtes en de grote zaal: alles komt aan bod. Eventueel ook te combineren met het bijwonen van een repetitie.
Duur: maximaal 90 minuten | Kosten: € 97,50  

Spelworkshop 
Maximaal 20 deelnemers gaan zelf aan de slag met thema’s en scènes uit de voorstelling. Deze workshop vindt plaats op school of in het theater, onder leiding van een theaterdocent.
Duur: minimaal 150 minuten | Kosten: € 162,50 (excl. reiskosten docent)

Digitale informatiemap 
Naslagwerk op basis waarvan een eigen les of voorbereiding vormgegeven kan worden. De map gaat in op het maakproces en de achtergrondinformatie van de voorstelling. Ook wordt er een onderdeel vragen en opdrachten voor leerlingen en studenten bijgevoegd. De map is beschikbaar vanaf de try-outs en wordt per mail toegezonden.
Kosten: € 15,00

Contact:
René de Haan (hoofd educatie | coördinator NNTWEE)
Mail: rene@nnt.nl | Telefoon: 050-5885447

Aanvragen en informatie  
Online aanvragen kunnen via het formulier hieronder worden ingediend. 

*
*
*
*
*
Belangstelling voor voorstelling
* Verplichte velden
  • Noord Nederlands Toneel

    Bloemstraat 38
    9712 LE Groningen

    T: +31 50 588 54 40

    E: info@nnt.nl
Realisatie: Stoneart Webdesign