We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

TWEE

Ontwikkel je talent bij 2!

Doe mee aan één van de dans- of theaterprojecten en perform op toffe festivals. Of leer alle ins- en outs van de theaterwereld tijdens de events en cursussen van het NITE platform 2.

2GROW:

Live 4 Ever. Foto: Lisa Jasperina Bommerson

Wil jij een carrière in de theaterwereld? Bij 2 krijg je de kans om ervaring op te doen! Verzorg bijvoorbeeld de Engelse boventiteling van de nieuwste NITE performance en ga mee op tour door Nederland. Leer van professionals en bouw een netwerk op. Of word regie-assistent en volg het creatieve maakproces op de voet!

 

YOU2:

Laat je inner drama-king of je verborgen dancing-queen tot leven komen tijdens YOU2! Samen met dans- en theatermakers van de afdeling educatie maak je kleine voorstellingen die aansluiten op de producties van het Noord Nederlands Toneel, Club Guy&Roni of NITE. Ook krijg je de kans om met deze voorstelling op te treden op regionale of nationale podia!

NICE GUYS ALWAYS FINISH LAST

Jurgen van Tolie maakte met YOU2 de voorstelling Nice Guys Always Finish Last. In de sfeervolle kerk van Wirdum wordt met vier acteurs en acht cellisten het verhaal van de Nice Guy verteld. Waar worstelt hij mee? En hoe vindt de Nice Guy zijn plek in de maatschappij?

Nice Guys Always Finish Last speelt 25 en 26 mei op festival Terug naar het Begin.

Bestel hier je kaarten! 

 

2LEARN:

Verbreed je horizon met één van onze 2LEARN cursussen! Verbeter bijvoorbeeld je schrijf-skills, of leer hoe je als een echte dramaturg naar een voorstelling kunt kijken. De workshops worden gegeven door experts uit het werkveld.

 

Noorderzon 2018 Foto: Karel Zwaneveld

2NITE

OPEN2NITE is het evenement van 2 waarbij de deuren van Theater de Machinefabriek opengaan en je een kijkje achter de schermen kunt nemen bij NITE! Ontdek bijvoorbeeld welke voorstellingen van NNT|RAW er gerepeteerd worden of waar Bab Ad Daar mee bezig is. En in de foyer zorgen wij natuurlijk voor hapjes, drankjes en muziek!

 

2GETHER:

Ben jij tussen de 18 en 29 jaar en wil je meedoen aan één van de activiteiten? Houd dan onze Facebook en Instagram in de gaten, daar posten we het laatste nieuws over audities en events!

En heb je vragen, opmerkingen of een leuk verhaal? Laat het ons dan weten via: nntwee@nnt.nl

 

 

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.