We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Sluit
Sluit

The NITE Hotel

Het NITE hotel is een virtueel theaterplatform met op maat gemaakte performances en uitwisselingen tussen kunstenaars en publiek van over de hele wereld.

Het NITE Hotel

Als een multifunctionele online omgeving, die ontwikkeld werd tijdens de COVID 19 lockdown, leidde de noodzaak om samen te zijn tot vernieuwende (internationale) online samenwerkingen. In de 3-dimensionale omgeving worden nieuwe voorstellingen gepresenteerd, speciaal ontwikkeld voor het platform, zoals Swan Lake The Game, Dronken Mensen en Oom Wanja.

NITE Hotel is ook beschikbaar als hosting-terrein, uitwisselingsplatform en virtuele conferentieruimte.  Het Nite Hotel hoste bijvoorbeeld de Eurosonic European Border Breaking Awards, Korzo’s Exploring New Grounds en het Nederlands Theater Festival met in begrip het NITE Symposium over nieuwe digitale theater- en dansinitiatieven.

bezoek het nite hotel

NITE Hotel Highlights:

NITE Delivery

NITE Delivery is voor acht weken lang een cultureel avondje uit, bij jou thuis: 16 nieuwe on demand voorstellingen door het interdisciplinaire NITE ensemble.

OPEN NITES

Open NITES, on demand, experimentele, online werken gemaakt door 5 interdisciplinaire teams van makers.

24-hour Global Art Carrousel ongeveer 30.000 bezoekers en 200 artiesten online samen in tijden van lockdown.

Before/After  ging online in première als film in het NITE Hotel en was online te zien op het podium van SIDance festival 2020 in Korea.

Swan Lake: The Game was online in speciale edities tijdens het Istanbul Theatre Festival (Turkey) en CIRCE Platform Tblisi (Georgia).

 

Meer informatie over onze internationale tournees, technische riders en volledige showregistraties.

 

contact

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.