Het Noord Nederlands Toneel (NNT) en Club Guy & Roni presenteren dinsdag 1 september om 20.15 uur in de Stadsschouwburg Groningen de openbare repetitie Sneeuwwitje. Halverwege het maakproces kunnen geïnteresseerden meekijken in de ‘intimiteit van het repetitielokaal’. In een actuele bewerking en regie van Ko van den Bosch zijn de hoofdrollen voor Charlie-Chan Dagelet als Sneeuwwitje, Tamar van den Dop als de stiefmoeder en Igor Podsiadly als jager. Sneeuwwitje gaat t/m 10 december op tournee door Nederland en België.   

 

Openbare repetitie

Mensen die altijd al nieuwsgierig zijn geweest hoe een theatervoorstelling wordt gemaakt, komen deze avond aan hun trekken. Het publiek krijgt de mogelijkheid binnen te stappen in de NNT-backstagewereld om te ervaren hoe (op weg naar die uiteindelijke voorstelling) ideeën over tekst, bewerking, spel, decor en muziek in het hele repetitieproces vorm krijgen. Cunera van Selm, radio- en televisiejournaliste en presentatrice bij RTV Noord, zal de avond presenteren.    

Bestel kaartjes voor de openbare repetitie.


Gratis voor NNT-vrienden

Sluit je dit seizoen aan bij de NNT-vriendenclub en ga voortaan gratis naar alle openbare repeties. Vanaf €15,- geniet je bovendien van exclusieve informatie en leuke kortingen. Lees meer over de NNT-vriendenclub.

 

Geef uw reactie

Wilt u reageren op dit artikel? Vul de velden hieronder in om een bericht te plaatsen!

Meer nieuws

  • Noord Nederlands Toneel

    Bloemstraat 38
    9712 LE Groningen

    T: +31 50 588 54 40

    E: info@nnt.nl
Realisatie: Stoneart Webdesign