Borgen naar Carré!

Geplaatst op: 02 maart 2017

Wegens groot succes komen we nog één keer terug met Borgen. Op 1,2, 15 en 16 juli 2017 is Borgen te zien in Koninklijk Theater Carré. Wereldwijd smulden miljoenen kijkers van de Deense tv-serie Borgen. Ola Mafaalani maakte van dit politieke drama een 9 uur durend theaterevenement, compleet met live muziek en diner. Gedurende 4 voorstellingen kunnen 1.200 bezoekers binge-watchen in Carré; niet eerder speelde Borgen in een zaal van deze omvang. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop.

 

Madeleine van der Zwaan, directeur Koninklijk Theater Carré: “We zijn enorm trots dat we Borgen in ons 130e jaar mogen presenteren in Carré. Het is geweldig dat projecten van deze omvang hier gerealiseerd kunnen worden. Borgen laat zien dat alles mogelijk is in Carré, ook een 9 uur durende theatervoorstelling, inclusief diner in de zaal. Een unieke ervaring waar je bij moet zijn.”

Over Borgen
In Borgen ontspint zich een wereld vol intriges, machtsstrijd, idealen en ambities rondom de eerste vrouwelijke premier Birgitte Nyborg. Haar idealisme wordt op de proef gesteld en daarnaast lijkt ze ook nog eens langzaam de controle over haar eigen gezinsleven te verliezen. Borgen kent een ongekend grote cast van ruim 30 acteurs en musici met Malou Gorter als Birgitte Nyborg, Peter Vandemeulebroecke als haar spindoctor Kasper Juul, Anna Drijver als de brutale journaliste Katrine Fonsmark en Renée Soutendijk als Hanne Holm. Adam Price, naast scenarioschrijver ook een bekende Deense chef-kok, droeg bij aan het speciaal voor Borgen en het NNT ontwikkelde culinaire concept. Een unieke totaalbeleving die Carré op deze dagen ‘the place to be’ maakt.


Busarrangement
Vanuit Noord-Nederland rijdt er op 1 en 15 juli een touringcar naar Carré. Bij het arrangement is inbegrepen: vervoer ARRIVA Touring (toilet aanwezig), 2 x koffie/thee, lekkernij in de bus, aperitiefje, Dvd-vertoning 'Ola's Borgen'  
op de heenreis, tickets voor de voorstelling o.b.v. zitplaatsen balkon of galerij, 5-gangendiner, gastvrouw of -heer.


Opstapplaatsen:

Zaterdag 1 juli 2017 opstapplaatsen in Groningen-Haren- Assen-Hoogeveen- Meppel 
Zaterdag 15 juli 2017 opstapplaatsen in Leeuwarden-Drachten- Heerenveen-Joure- Lemmer


Kosten busarrangement + tickets

De prijs voor dit arrangement is €149,- p.p. excl. boekingskosten à €5,- p.p.


Reserveren:
- enkel tickets 
- tickets + busarrangement 

Geef uw reactie

Wilt u reageren op dit artikel? Vul de velden hieronder in om een bericht te plaatsen!

Meer nieuws

  • Noord Nederlands Toneel

    Bloemstraat 38
    9712 LE Groningen

    T: +31 50 588 54 40

    E: info@nnt.nl
Realisatie: Stoneart Webdesign