Voorafgaand aan de voorstelling All Inclusive – een absurde comedy over de strooptocht naar geluk – verzorgt Resto VanHarte een drie-gangenmaaltijd in Theater de Machinefabriek. Kom dineren als een vluchteling.

Eten als een vluchteling
Schuift u deze avond aan bij het All Inclusive pop-up Resto in Theater de Machinefabriek, dan eet u zoals een vluchteling. Het drie-gangen menu zelf is van een kwaliteit waar de meeste vluchtelingen enkel van kunnen dromen, maar de ervaring benadert de situatie in een opvanglocatie. Geen wit tafellinnen, wijn uit kristallen glazen en kandelaars, maar enkel het strikt noodzakelijke – zoals ook de pasgearriveerde asielzoekers hun avondmaaltijd krijgen voorgeschoteld. Het eten wordt bereid door een team vrijwilligers dat zelf nog niet zo lang geleden door de asielprocedure is gegaan, onder leiding van een professionele chef. 

Strooptocht naar geluk
In All Inclusive wordt de Westerse blik op ‘de vluchtelingenproblematiek’ onder de loep genomen. Tijdens deze maaltijd krijg je alvast de kans een ongebruikelijke positie in te nemen, namelijk die van de vluchteling.  Met de bruisende, eigenzinnige en hoopvolle voorstelling All Inclusive neemt het huidige artistieke team van het Noord Nederlands Toneel feestelijk afscheid. Het ensemblestuk sleurt je mee in de droom achter de vluchteling: de wereldwijde strooptocht naar geluk. De absurde comedy laat een groep Stamgasten zien, die elke nacht een paradijs weet te bouwen met zijn eigen gelijk en ongezouten meningen. Helaas wacht ’s ochtends de harde werkelijkheid.

Resto VanHarte
Resto van Harte creert ontmoetingsplekken voor mensen die de verbinding met de samenleving zoeken. Daarvoor hanteert ze de formule ‘eten, ontmoeten en meedoen’. Door het opzetten van pop-up Resto’s brengt ze mensen met verschillende achtergronden bij elkaar aan tafel. Voor de voorstelling All Inclusive slaan Resto VanHarte en het Noord Nederlands Toneel de handen ineen, door voorafgaand aan de voorstellingen een maaltijd in Theater de Machinefabriek te organiseren.

 

Reserveren
Voorafgaand aan de reguliere voorstellingen van dinsdag 11 t/m zaterdag 15 oktober is Resto van Harte geopend.  

Boek uw combiticket via Stadsschouwburg Groningen
Prijs € 7,- + ticket All Inclusive (tussen € 22,50 en € 11,25).

Prijs voor stadjespashouders € 7,50 (diner inclusief ticket)*
*alleen te koop bij Kassa Oosterpoort (Trompsingel 27) of voorafgaand aan de voorstelling op locatie

Inloop Theater de Machinefabriek vanaf 17.30
Diner 18.00 - 19.30
Aanvang voorstelling All Inclusive 20.15 uur 

Geef uw reactie

Wilt u reageren op dit artikel? Vul de velden hieronder in om een bericht te plaatsen!

Meer nieuws

  • Noord Nederlands Toneel

    Bloemstraat 38
    9712 LE Groningen

    T: +31 50 588 54 40

    E: info@nnt.nl
Realisatie: Stoneart Webdesign