Kaartverkoop Voor Eeuwig gestart

Geplaatst op: 14 november 2013

Het tiendaagse muziektheaterspektakel Voor Eeuwig, dat het Noord Nederlands Toneel produceert samen met de Rijksuniversiteit Groningende; de eerste kaarten voor deze viering van de 400e verjaardag van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) zijn vanaf vrijdag 1 november te koop. Via de website www.rug400.nl zijn de kaarten digitaal verkrijgbaar.

Van 15 mei t/m 15 juni 2014 wordt Groningen ondergedompeld in een feestelijk programma rondom het RUG400-thema For Infinity (4∞). Een maand lang wordt er feest gevierd, gesport, kennis en cultuur gedeeld, met dagelijks evenementen, groot en klein.  

Tiendaags openlucht muziektheaterspektakel Voor Eeuwig

In sketches, songs en dialogen schetst schrijver Tom de Ket op komische wijze een beeld van universiteit en wetenschap en van de relatie tussen de RUG en de inwoners van stad en ommeland. Tussen de hypermoderne universiteitsgebouwen op de Zernike Campus staat een replica van het oude Academiegebouw van de Rijksuniversiteit Groningen. Daar is het feest. Opa Rugger, die stevig gelooft in de wetenschap, viert zijn vierhonderdste verjaardag met een diner. Iedereen is van de partij, van oom Heijmans en oom Zernike tot tante Aletta. Maar terwijl de hele familie vrolijke sketches opvoert, strooit kleinzoon Oscar roet in het eten…

De voorstellingen vinden plaats op de Zernike Campus, met try-outs op woensdag 14 en donderdag 15 mei 2014 en de voorstellingen van vrijdag 16 t/m zondag 25 mei 2014. Het theaterspektakel is een co-productie van RUG en NNT. 

Voor meer informatie en kaartverkoop, klik hier.

Geef uw reactie

Wilt u reageren op dit artikel? Vul de velden hieronder in om een bericht te plaatsen!

Meer nieuws

  • Noord Nederlands Toneel

    Bloemstraat 38
    9712 LE Groningen

    T: +31 50 588 54 40

    E: info@nnt.nl
Realisatie: Stoneart Webdesign