Al maanden werkt een groep jongeren onder professionele leiding van het NNT aan hun eigen theatervoorstelling Spring! in Emmer-Compascuum. Op do 20 en vr 21 maart zijn de try-outs en op zaterdag 21 maart gaat de voorstelling feestelijk in premiere. 

 

Speciaal voor iedereen die naar de voorstelling Spring! in Emmer-Compascuum gaat is er een exclusieve toeristenflyer beschikbaar, boordevol tips over 'Dingn te doan', 'Eetn' en 'Sloapn' in dit prachtige dorp. "Laat u verrassen door de veelzijdigheid van het dorp Emmer-Compascuum en verfraai uw bezoek aan de voorstelling Spring met een van de volgende tips!"  Zie de link aan het einde van dit bericht.

 

Voor alle info over de voorstelling en het reserveren van kaarten klik hier

 

Naast welzijnsorganisatie Sedna ondersteunen verschillende partners het participatietraject op financieel en inhoudelijk vlak: Provincie Drenthe, Gemeente Emmen, NAM, Lefier, Stichting Perspectief voor Jongeren en Rabobank Emmen - Coevorden. Naast NNT zetten o.a. ook CQ, het jongerenwerk van SCW en bewoners en lokale ondernemers zich in voor het traject. Al met al een prachtig samenwerkingsverband dat zich sterk maakt voor Emmer Compas! 

emmercompascuum-toeristenflyer.pdf

Geef uw reactie

Wilt u reageren op dit artikel? Vul de velden hieronder in om een bericht te plaatsen!

Meer nieuws

  • Noord Nederlands Toneel

    Bloemstraat 38
    9712 LE Groningen

    T: +31 50 588 54 40

    E: info@nnt.nl
Realisatie: Stoneart Webdesign