Mijn Ede komt naar Carré!

Geplaatst op: 26 mei 2015

Toen Ola Mafaalani en Marcel Hensema in 2013 aan Mijn Ede begonnen, was één ding duidelijk; het moest een voorstelling worden die letterlijk overal gespeeld zou kunnen worden, van café tot Carré. Dat doel wordt nu werkelijkheid: Mijn Ede zal op zaterdagmiddag 12 september 2015 eenmalig te zien zijn in het prachtige Carré in Amsterdam. De kaartverkoop voor deze voorstelling is zaterdag 23 mei via deze link gestart.

Met Mijn Ede scoorde Marcel Hensema (Hollands Hoop, De Marathon, Penoza) vorig seizoen een theaterhit die altijd en overal stijf was uitverkocht en nu nog eenmaal te zien is in Carré. In deze intieme solovoorstelling brengt hij melancholische, hartverscheurende en hilarische verhalen, afkomstig van zijn Groningse roots. De muziek van de Groningse legende Ede Staal is vervlochten met deze verhalen en maakt, samen met de lumineuze tekst van Rik van den Bos, van Mijn Ede een kleurrijke vertelling over gezondheid, hoop en natuurlijk de liefde. Hensema toont zich in de voorstelling een meeslepend verteller die het publiek meeneemt naar het Groningen van de jaren tachtig.

'Theaterjuweeltje'. 5 sterren. Eric Nederkoorn, Dagblad van het Noorden 
'...Hensema is verhalenverteller, acteur, zanger en entertainer ineen...Hij geeft het begrip conference een nieuwe inhoud.'' Luuk Verpaalen, Theaterkrant.nl

Voor meer informatie over de voorstelling, klik hier. 

Geef uw reactie

Wilt u reageren op dit artikel? Vul de velden hieronder in om een bericht te plaatsen!

Meer nieuws

  • Noord Nederlands Toneel

    Bloemstraat 38
    9712 LE Groningen

    T: +31 50 588 54 40

    E: info@nnt.nl
Realisatie: Stoneart Webdesign