NNT & De Bende op 7 september te zien in Veendam

Geplaatst op: 06 september 2013

Op zaterdagavond 7 september lichten het NNT en De bende alvast een tipje van de sluier op van hun gloednieuwe samenwerking De Bende speelt: Een grof sandaal. Voor het eerst in haar bestaan wordt aan het begin van het theaterseizoen 2013 – 2014 in vanBeresteyn een seizoenspresentatie gehouden.  Naast het NNT en De Bende laten dan naast regionaal en landelijk bekende artiesten voorproefje van hun voorstelling zien.

Theaterdirecteur Simon Scholtens is er in geslaagd enkele landelijk bekende artiesten naar Veendam te halen die in een kort optreden van 10 à 15 minuten een voorproefje laten zien van hun optreden later in het seizoen. Wie er komen blijft een verrassing, maar de bezoekers krijgen waar voor hun geld. “Je moet niet verwachten dat we voor zo’n avond hele grote namen voor een kwartiertje naar Veendam kunnen laten komen”, aldus Scholtens, “daarvoor is de afstand te vaak te groot, maar ik ben heel blij dat we toch enkele artiesten een uit het landelijke cabaret- en muziekcircuit hebben kunnen strikken”

Voorheen de Bende
Verder treden in het programma artiesten op uit het regionale circuit. Scholtens licht een kleine tip van de sluier op: “We hebben in ieder geval een voorproefje van de nieuwe productie van Voorheen de Bende samen met het Noord Nederlands Toneel”, vertelt hij. Hierin treden de “bendeleden” Frank den Hollander, Peter de Haan, Alina Kiers, Jan Veldman op samen met NNT-acteur Albert Secuur. Deze productie beleeft zijn première in vanBeresteyn en zal er drie avonden te zien zijn, gevolgd door een tournee door Noord-Nederland.

Voor meer informatie, klik hier.

Geef uw reactie

Wilt u reageren op dit artikel? Vul de velden hieronder in om een bericht te plaatsen!

Meer nieuws

  • Noord Nederlands Toneel

    Bloemstraat 38
    9712 LE Groningen

    T: +31 50 588 54 40

    E: info@nnt.nl
Realisatie: Stoneart Webdesign