Van 14 t/m 25 mei speelt het Noord Nederlands Toneel in coproductie met de Rijksuniversiteit Groningen de locatievoorstelling Voor Eeuwig op de Zernike-campus in Groningen. Donderdag 29 augustus werd het campagnebeeld gepresenteerd dat fotografe Sacha de Boer maakte voor deze voorstelling.
 

In 2014 wordt Groningen een maand lang, van 15 mei t/m 15 juni, ondergedompeld in een feestelijk programma rondom het RUG400-thema For Infinity (4∞). Er wordt feestgevierd, gesport, kennis en cultuur gedeeld. Sacha de Boer exposeert tijdens deze feestmaand. De expositie markeert de verbindingswegen naar de Universiteitsgebouwen en de markante plekken die betrekking hebben op de RUG400-evenementen in de binnenstad.

Voor haar 400-jarig bestaan organiseert de RUG in samenwerking met de Groningen City Club een foto-expositie over het Groninger DNA. Een expositie in de openbare ruimte over de verwevenheid van de RUG met stad en regio. Fotografe en oud-nieuwslezeres Sacha de Boer gaat hiervoor 10 kunstfoto’s en 15 documentairefoto’s maken. De aftrap van de samenwerking is beklonken met het campagnebeeld voor het muziektheaterspektakel Voor Eeuwig. De foto’s voor de expositie zullen volgen.

Voor meer informatie over het lustrumjaar van de RUG, klik hier.

 

Geef uw reactie

Wilt u reageren op dit artikel? Vul de velden hieronder in om een bericht te plaatsen!

Meer nieuws

  • Noord Nederlands Toneel

    Bloemstraat 38
    9712 LE Groningen

    T: +31 50 588 54 40

    E: info@nnt.nl
Realisatie: Stoneart Webdesign