Stage acteur / mimespeler juni 2017

Geplaatst op: 14 februari 2017

Voor De Kale Zangeres (Ionesco) onder regie van Liliane Brakema bij het Noord Nederlands Toneel zoeken wij een:

STAGAIR acteur of mimespeler (m/v) van 1 juni 2017 tot en met 24 juni 2017.

In de voorstelling gaan wij op zoek naar een combinatie van dans, mime en tekst. Samen met twee acteurs, Joost Bolt en Ilke Paddenburg en twee dansers van Club Guy & Roni, Adam Peterson en Igor Podsiadly, repeteren wij drie en een halve week en spelen wij drie keer.

De audities, repetities en voorstellingen vinden plaats in de Machinefabriek, de thuishaven van het Noord Nederlands Toneel in Groningen. De auditie is op 11 maart. De speeldata zijn 22, 23 en 24 juni 2017.

Liliane Brakema is de eerste regisseuse in de geschiedenis die met een afstudeervoorstelling geselecteerd werd voor het Nederlands Theaterfestival. Haar regie van De Wilde Eend werd verkozen als een van de tien beste voorstellingen van het afgelopen seizoen. Brakema is een uitzonderlijk talent dat een sterke beeldtaal tegenover een bestaande tekst zet. De Kale Zangeres wordt gemaakt in het kader van NNT-raw, een talentontwikkelingstraject waarbij net afgestudeerde theatermakers bij het Noord Nederlands Toneel worden klaargestoomd voor de grote zaal.

Zit jij in het derde of vierde jaar van je studie en heb je interesse? Stuur dan een korte motivatie, een foto en idealiter een korte introductievideo van maximaal 1 minuut naar auditions@nnt.nl met als onderwerp “auditie RAW” en je hoort van ons. Voor de periode is een stagevergoeding van €300.- beschikbaar.

 

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met maarten@nnt.nl.

 

Ps. Als je tussen 1 en 15 juni een paar dagen moet missen i.v.m. het ITS Festival is dat op te lossen.

Geef uw reactie

Wilt u reageren op dit artikel? Vul de velden hieronder in om een bericht te plaatsen!

Meer nieuws

  • Noord Nederlands Toneel

    Bloemstraat 38
    9712 LE Groningen

    T: +31 50 588 54 40

    E: info@nnt.nl
Realisatie: Stoneart Webdesign