Met ingang van 1 september 2017 (eerdere startdatum in overleg mogelijk) zoeken we een stagiaire op de afdeling marketing en publiciteit van het Noord Nederlands Toneel (NNT) & Club Guy & Roni

De functie |  
Om ons zeskoppige marketingteam te versterken zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiaire. Gaat jouw hart sneller kloppen van theater, dans en (online) marketingacties bedenken en uitvoeren? Stuur ons dan gauw een mail!

De taken |
* Ondersteuning van marketing- en publiciteitsactiviteiten (o.a. contact met schouwburgen, verkoopstanden opvragen etc) en het organiseren van promotionele acties binnen het beschikbare publiciteitsbudget.

* Verzorgen van mailingen per post en mail en het bijhouden van de website.

* Meewerken aan ludieke acties waarvoor we achter onze bureaus vandaan komen, de stad in trekken en direct contact maken met ons publiek.

* Onderhouden van contact met publieksgroepen en het onderhouden van contacten met de theaters t.b.v. de promotie van de voorstellingen en samenwerking om de zaalbezetting te verhogen.

* Promotie van de wekelijkse vrijdagavond in de Machinefabriek: MFraw 

Het profiel |
* Je hebt bovengemiddelde interesse theater, dans, muziek.

* Je hebt een uitstekende kennis van Nederlands in woord en schrift.

* Je bent communicatief sterk.

* Je werkt graag in teamverband, maar bent ook zeer zelfstandig.

* Je bent stressbestendig, nauwkeurig en kwaliteitsgericht.

* Je bent flexibel en kan goed prioriteiten stellen. 

Wij bieden |
* Een fulltime (38 uur) praktijkstage en mogelijkheden om deze te combineren met een onderzoek.

* Een creatieve, dynamische werkomgeving in een monumentaal pand in de binnenstad van Groningen. 
* Een stagevergoeding van € 300,- per maand. 

 

De organisatie | 

Bij het Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni werken er, inclusief het acteursensemble, meer dan 25 mensen in vaste dienst. Daarnaast werkt het gezelschap samen met een grote groep freelance medewerkers. Het NNT staat per 1 januari 2017 onder leiding van artistiek en algemeen directeur Guy Weizman, Julie Van den Berghe als artistiek leider toneel en Harmen van den Hoek als zakelijk directeur. Onze ambities zijn groot. We gaan de komende jaren bouwen aan een nieuw interdisciplinair theaterhuis waarin alle disciplinekaders worden opgeheven: theater van nu, in de taal van nu.

 

Het NNT brengt voorstellingen in schouwburgen door het hele land, op locatie, in vlakkevloertheaters en in het eigen Theater de Machinefabriek in Groningen. Club Guy & Roni toert in binnen en buitenland. In ons monumentale pand aan de Bloemstraat werken we in ons kostuumatelier, op kantoor, de werkplaats, en natuurlijk in de repetitieruimtes. Hier experimenteren en repeteren we en er worden talloze ideeën uitgebroed. Alles is mogelijk en niks is te gek.

Reageren |
Voor meer info neem contact op met Bo van Bommel, hoofd marketing en publiciteit: bo@nnt.nl 
Je motivatiebrief met CV kan je tot en met vrijdag 4 augustus 2017 mailen naar Bo van Bommel: bo@nnt.nl

Geef uw reactie

Wilt u reageren op dit artikel? Vul de velden hieronder in om een bericht te plaatsen!

Meer nieuws

  • Noord Nederlands Toneel

    Bloemstraat 38
    9712 LE Groningen

    T: +31 50 588 54 40

    E: info@nnt.nl
Realisatie: Stoneart Webdesign