Jovanna
blog

NNTWEE-diner + Liliane RAW

14/06/2017

Geen zin om alleen naar theater te gaan? Maar wel nieuwsgierig? Kom naar het laatste NNTWEE-diner van dit seizoen! 

Kom op donderdag 22 juni eerst mee-eten in de kantine van het Noord Nederlands Toneel, om daarna samen naar NNT RAW door Liliane Brakema te gaan. Wij koken een lekker, simpel diner in het thema van de voorstelling  (voor drie euro kun je mee-eten!). Tijdens het eten schuift dramaturg Robbert van Heuven aan, om je alvast een beetje in te leiden op de voorstelling en eventuele vragen te beantwoorden over Liliane’s voorstelling.

Maar eigenlijk… is het nog geen voorstelling, want het is niet af! Huh? Liliane is namelijk bezig met het maken van een voorstelling, jij kunt en mag zelfs graag je input geven. Het is namelijk zo dat voor én na het stuk je in gesprek kunt gaan met de maakster zelf. Kans om jouw (theater)kennis te uiten.
Deze talentvolle, jonge regisseur Liliane Brakema is de afgelopen weken druk aan het repeteren in onze zaal. Ze werkt momenteel samen met drie acteurs en twee dansers aan een theatraal experiment. Dus ze maken scènes, zonder voorstelling als einddoel.
Wat ga je dan zien? Iets bijzonders, van een jonge maker, iets wat nog eens niet af is en iets waarbij je mee kunt praten.

Volgens haar is dit onmisbaar binnen talentontwikkeling, maar is er bijna nooit de ruimte voor. Wij willen haar graag die ruimte geven én hopen dat jij komt kijken om haar van reacties te voorzien.

Plus, het is het laatste NNTWEE-diner van dit theaterseizoen. Mooi moment om iedereen een fijne zomer te wensen…

Donderdag 22 juni
18:30 diner
20:00 voorstelling

Koop een kaartje voor de theatrale presentatie van Liliane
Laat hier weten dat je mee eet. (€3!)IK KAN DIT BETER

Meer van Jovanna

WE HEBBEN Jovanna NET GESTRIKT..