We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Twee
Sluit
Sluit

International Partners

Noord Nederlands Toneel is een nieuw, interdisciplinair theaterhuis gevestigd in Groningen en bevordert innovatie, inclusie en interdisciplinariteit.

Het Ensemble

Samen met de muziekensembles Slagwerk Den Haag en Asko|Schönberg vormen Club Guy & Roni en NNT NITE, een interdisciplinair, internationaal, intercultureel ensemble dat de grenzen van dans, podiumkunsten en muziek verlegt.

       Read more

Human Odyssey

Wat betekent het om een mens te zijn in de 21e eeuw? The Human Odyssee is een poging om de menselijke existentiële pijlers, de bouwstenen van ons collectieve verhaal, op te sporen en vast te leggen.

Read more

Touring Productions

Club Guy & Roni en de NNT zijn vaste gasten in steden, theaters en op festivals over de hele wereld. Ontdek meer informatie over internationale tournees.

Read more

NITE Hotel

Geïnspireerd door de behoefte aan een nieuw samenzijn, speelt het NITE Hotel in op de verplichting thuis te blijven die de huidige situatie met zich meebrengt.

Read more

Meer informatie over onze internationale tournees, technische riders en volledige showregistraties

 

contact

Meer informatie over NITE’s junior bedrijf The Poetic Disasters Club 

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.