We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Twee
Sluit
Sluit

Vacatures + Audities

We zoeken op dit moment een beeldstagiair. Bekijk hieronder de vacatures.

Het Noord Nederlands Toneel + Club Guy & Roni
zoekt per 1 september 2019 een
BEELDSTAGIAIR

De functie
In de marketing van het Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni speelt beeld een belangrijke rol. Beide organisaties zijn zeer actief op digitale media en daar maken we veel beeldmateriaal voor. Om ons vijfkoppige marketingteam te versterken zijn wij op zoek naar iemand die denkt in beelden, enthousiast wordt van theater en dans en een talent heeft voor film en fotografie. Je bent een uitstekende photoshopper en kunt daardoor de vele ideeën van de marketingafdeling vertalen naar beeld voor op de website, online advertenties, social media en soms print. Je werkt daarbij binnen de huisstijl van onze art director. Je neemt initiatief, vindt het leuk om acties te bedenken en werkt ook graag mee aan plannen die we als team bedenken. Het Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni wonen samen aan de Bloemstraat 38 in Groningen en werken voor en achter de schermen intensief samen.

De taken
* Beeld maken, beeld maken, beeld maken. Foto’s en video’s van repetities, evenementen of gescripte beelden voor publiciteitsacties.
* Ondersteuning van marketing- en publiciteitsactiviteiten – wij houden van ludieke acties en werken dan met het hele team samen om die acties uit te voeren.
* De stad in om promotiemateriaal te verspreiden, contact te maken, beeld te maken, etc.
* Bedenken en maken van visuele content voor digitale kanalen.

Het profiel
* Je hebt een talent voor beeld (fotografie, film).
* Je hebt een uitstekende kennis van programma’s waarmee je beeld kunt bewerken en de specificaties van verschillende digitale media waarop je beelden worden gepubliceerd.
* Je hebt affiniteit met de culturele sector, houdt van theater, dans, muziek.
* Je werkt graag in teamverband, maar bent ook zelfstandig.
* Je bent stressbestendig, nauwkeurig en kwaliteitsgericht.
* Je bent flexibel en kan goed prioriteiten stellen.

Wij bieden
* Een fulltime (38 uur) praktijkstage en mogelijkheden om deze te combineren met een onderzoek.
* Een creatieve werkomgeving in een monumentaal pand in de binnenstad van Groningen.
* Een stagevergoeding van € 300,- per maand.

De organisatie
Bij het Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni werken er meer dan 25 mensen in vaste dienst. Daarnaast werkt het gezelschap samen met een grote groep freelance medewerkers. In ons monumentale pand aan de Bloemstraat werken we in ons kostuumatelier, op kantoor, de werkplaats, en natuurlijk in de repetitieruimtes. Onze ambities zijn groot. We bouwen aan een interdisciplinair theaterhuis waarin alle disciplinekaders worden opgeheven: theater van nu, in de taal van nu. Het NNT brengt voorstellingen in schouwburgen door het hele land of op locatie, Club Guy & Roni toert in binnen- en buitenland en speelt in theaters en op festivals.

Reageren
Voor meer info neem contact op met Bo van Bommel, hoofd marketing: bo@nnt.nl
Je motivatiebrief met CV kan je tot en met donderdag 11 juli 2019 mailen naar Bo.

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.