Lees ons Privacy Statement voor meer informatie over ons beleid.

Sluit
Sluit

Theater op zijn rauwst, op Jonge Hartenfestival

Het gaat er niet zachtzinnig aan toe bij RAW III: Er Zal Iemand Komen. Van 17 t/m 19 november is dit theatrale onderzoek te zien op het Jonge Hartenfestival.

Deze voorstelling vormt alweer de derde editie van NNT RAW – het talentontwikkelingstraject van het Noord Nederlands Toneel, waarbinnen regisseurs Eline Arbo en Liliane Brakema in vier jaar tijd worden begeleid naar het maken van voorstellingen voor de grote zaal.

Binnen het NNT RAW-traject krijgen de twee regisseurs zoveel mogelijk vrijheid om ‘theatraal onderzoek’ te doen. Samenwerken met dansers, een bijzonder concept op de vloer brengen of iets doen dat ze nog nooit hebben geprobeerd. Daar hoeft geen voorstelling met een begin, midden en eind uit te komen – maar het mag natuurlijk wel. Theater vol risico. Op spanning. Dicht op de huid. Op zijn rauwst.

RAW III: Er Zal Iemand Komen

Een man en een vrouw hebben een afgelegen huis gekocht aan een fjord. Een plek waar ze samen alleen kunnen zijn. Na aankomst dreigen demonen uit het verleden en een opdringerige buurman al snel de rust te verstoren. De twijfel slaat toe. Zonder het uit te spreken, rafelt hun relatie al uit elkaar.

NNT RAW III: Er Zal Iemand Komen is dus geen gewone voorstelling, maar een theatraal onderzoek. Regisseur Liliane Brakema zoekt met een acteur en twee dansers naar een manier om te laten voelen, wat niet gezegd wordt in de tekst vol ongrijpbare stiltes. Waar zijn de twee geliefden bang voor?

Speeldata & tickets

Feed

New2/NewU

07 12 2018

FridayNITE 14 december

16 11 2018

Stormvogels maakt voorstelling in de kelder van Theater de Machinefabriek

30 10 2018

Post

09 10 2018

De negen grootste gezelschappen en hun aanbod voor dit seizoen.

18 09 2018

Dansen voor het Koningspaar

09 08 2018
Meer feeds

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.