We hebben 🍪Cookies! Meer informatie
  • Meer informatie in ons Privacy Statement

Twee
Sluit
Sluit

Lezing + dansscènes L'Histoire du Soldat (Judith Herzberg)

Na de dodenherdenking lezen acteurs van het Noord Nederlands Toneel ‘Het verhaal van Ikme’ van Judith Herzberg, gebaseerd op ‘L’Histoire du Soldat’ van Igor Strawinsky en C.F. Ramuz.

Een soldaat komt terug van front, maar heeft moeite om te aarden in een nieuwe wereld en om de oorlog achter zich te laten. De lezing wordt aangevuld met fragmenten uit de dansvoorstelling die internationaal dansgezelschap Club Guy & Roni eerder maakte op basis van deze tekst.

Bezoek de voorstelling in het online NITE Theater vanaf 21:00 uur.

Georganiseerd ism Grand Theatre Groningen. Dit programma is Nederlandstalig.

Theater Na de Dam
In het kader van Theater Na de Dam spelen op 4 mei om 21.00 uur in het hele land artiesten, toneelspelers, jongeren en muzikanten voorstellingen die betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog of via die oorlog reflecteren op de wereld van vandaag.

 

tourlist

mei
ma 4 mei 21:00
Agenda

Theater Na de Dam

Stories

Theater na de Dam

04 05 2020 ,1MIN
In het kader van theater na de Dam, brengt ook het Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni een voorstelling, direct na de dodenherdenking. Bekijk hem in het NITE theater vanaf 21:00 uur. 
Theater Na de Dam

Feed

Noord Nederlands Toneel én Club Guy & Roni in de BIS

04 06 2020

2THE LOO: Cursus Noors Breien

03 06 2020

2THE LOO: PLEE THAT MOVIE

29 05 2020

2THE LOO: Quiz & prejudice

22 05 2020
Meer feeds

Geef je op voor de digitale nieuwsbrief. Iedere andere maand een update over de thema's waar we op dat moment mee bezig zijn.